Over ons

Garage Oset is nog een echt familiebedrijf en dat heeft zo zijn voordelen: “Wij kennen onze klanten. Aan de receptie ben je geen nummer en we staan elke dag op de werkvloer.
Dat waarderen onze klanten. Garage Oset blinkt dan ook uit in service naar de klanten toe: “Service en persoonlijke benadering: we hebben qua apparatuur voor diagnoses en assistentie alles in huis wat onze grotere collega’s hebben. Maar we koppelen dit aan een warme sfeer. Dat kan als familiebedrijf”, aldus de broers Ronny en Edwin Oset.

 

Garage Oset kan met een geschiedenis van meer dan 50 jaar, stevige adelbrieven voorleggen. Hele generaties klanten kunnen dat getuigen. “Om datzelfde niveau van kwaliteit aan te houden, is het tijd voor een volgende stap”, vinden de broers Oset. Kwaliteit herken je aan stiptheid, netheid, vriendelijkheid, ervaring, expertise, uitrusting … En dat vind  je allemaal volop bij Garage Oset. Kan ook moeilijk anders als je bedenkt dat vader Oset in 1966, meer dan 50 jaar geleden dus, met zijn activiteiten gestart is.

 

Sinds september 2017 is Garage Oset de samenwerking met Bosch aangegaan en zijn ze Bosch Car Service geworden. “Vandaag is heel wat van de autotechniek pure elektronica en Bosch is daar zowat marktleider in. In België zijn er meer dan 100 Bosch Car Servicepunten en Garage Oset is daar één van. Waar je ook bent, Bosch Car Service geeft je assistentie: 24/24 en 7/7. Alles zit onder één dak en de fabrieksgarantie blijft lopen!